Buttrcup e като Instagram, но без цензура

Имате ли нужда от платформа, която защитава провокацията и се обявява против цензурата и предразсъдъците на пуританското общество?

Endless Summer

Instagram се е наложил като най-важната маркетингова платформа за всевъзможни модели, фотографи и създатели на визуално съдържание, но безмилостната цензура на неговите модератори наказва (съвсем заслужено) не само онези с порнографско съдържание, но и (съвсем незаслужено) авторите на приятна еротика с малко повече кожа и зърна от insta-приетото, затривайки цели архиви с жестоки (макар и nsfw) снимки.

Endless Summer

Buttrcup е чисто нова социална и медийна платформа, която обещава да поправи тази несправедливост и най-накрая да освободи зърното (ударението е на втората сричка) в името на всички. Американският проект е отворен за създателите на съдържание, което е прекалено смело за Instagram, но може да достигне своите фенове със скоростта и лекотата на социалните мрежи, които така или иначе ползваме.

Devinn Pierre

Безплатната регистрация в Buttrcup дава достъп до непрекъснато обновяваща се Discovery хронология с професионални и приятно аматьорски еротични снимки от различни създатели, но гмурването по-дълбоко във фотографските и видео архиви на любими профили се предлага срещу месечен, шестмесечен или годишен абонамент на цена според създателите, които харесвате и искате да следвате.

As you are

Макар Buttrcup да е с две вдигнати ръце за голотата във всичките и форми, платформата не позволява споделянето на никаква порнография и се надява да привлече еротомани, уморени от цензурата на останалите платформи и склонни да плащат за курирано съдържание, което така или иначе обичат.

As you are

Buttrcup е тук.