Неделна еротика: Les Girls Les Boys, Agent Provocateur и DKNY

Бърз преглед на новите каталози и видеоклипове за пролетта и лятото на три от любимите марки бельо на скромна част от Boyscout редакторите – младежката линия на Serena Rees, лондонската класика, за която пишем прекалено често и най-големия конкурент на Calvin Klein в Америка.

Демократичната младежка линия на Serena Rees (съоснователката на Agent Provocateur) продължава творческата колаборация с лондонския визуален артист Sharna Osborne. Новото едноминутно видео на  Les Girls Les Boys изследва темите за любовта и интимността между двойките под формата на VHS домашна еротика от импресии и герои, сред които няма как да не се разпознаете. Новата колекция на Les Girls Les Boys е тук.

Agent Provocateur продължава да пердаши луксозна будоарна еротика по най-добрия възможен начин с колекция, която е посветена на чувството за свобода, чувственост и живота, размиващ границицте между романтика и приключение. Очаквано, цветовете са ярки или меки и много носталгични. Новата колекция на Agent Provocateur е тук.

DKNY Intimates се конкурира с бельото на Calvin Klein по изключително приятен, ненатрапчив и много зноен начин, стига да не бяха посегнали на един от най-иконичните слогани на CK от ерата с Brooke Shields покрай своя хаштаг слоган #UnderneathMyDNKY. Но както и да е. Имате нужда от многопластова муза, която не се нуждае от позволение да бъде самата себе си? Няма проблеми. Обадете се на Emily Ratajkowski и я оставете да се въргаля самоуверено по бельо, докато похапва пица и говори колко е готина, каква е всъщност и какво може да постигне. Новата колекция на DKNY Intimates е тук.