10 видеоклипa от седмицата, които трябва да гледате

Бърза селекция от десетина видеоклипа от седмицата, които информират, забавляват и уплътняват времето между два епизода на любимия сериал.

DJ Shadow и Run The Jewels спретват един много реалистичен бой на лидерската среща на върха, който много прилича на редовните стълкновения в турския парламент. Енергичното Nobody Speak е част от последния страхотен албум на калифорнийски продуцент The Mountain Will Fall.

Бойскаут спешъл: технологиите променят начина, по който ходим на палатка.

Още малко политика. Miike Snow продължава историята от предишното видео Genghis Khan в My Trigger – същите актьори, същият режисьор (Ninian Doff), същата нелепа хореография. Да видим дали не са замислили трилогия.

Мислите, че живеете в пропаднал и много опасен квартал? Гледайте това аматьорско видео от най-опасната махала в среднощен Детройт и помислете пак. Можете ли да се похвалите с туъркващи проститутки, крайпътни огньове, велосипеди с неонови лампички, скандали пред денонощните магазини и произволно блъскане на минувачи в два през нощта? Има и още.

Трейлърът към новата глава от хорър поредицата The Ring ще превъзбуди феновете на жанра.

Мечките в националния парк Yellowstone си живееят живота – имат си естествен басейн за разхлаждане, все пак.

Спете спокойно. Новата хитачка на G-Eazy го циментира като един от тримата най-интересни бели рапъри в Америка напоследък.

Независимaта романтична комедия филм Моят сляп брат взима присърце старата поговорка Любовта е сляпа.

Всеки човек трябва да изгледа поне едно цяло интервю на величествения режисьор и жесток агент Kevin Smith.

Защо не трябва да караме бавно в лявата лента? Практично и научно обяснение от Vox.