Видео: Suede на NxWorries

Smoother than a motherfucker – най-доброто определение за тежкарския хип-хоп на дуото от американското западно крайбрежие NxWorries и лежерното видео към дебютния сингъл от пролетта Suede. Видеото е нищо повече от спокойно размотаване из квартала със симпатични момичета и доста добър кабриолет, но историята и потенциала на групата е абсолютно забележителен. Вокалистът, продуцент и барабанист Anderson.Paak е най-актуалното име в американското арендби през последните месеци, особено след участието си в няколко парчета от Compton на Dr. Dre и продуцирането на почти целия албум на Watsky All You Can Do. Knxwledge е кадърен бийтмейкър от Лос Анджелис, който е правил парчета за Kendrick Lamar, Joey Badass и други щастливци. NxWorries записват за Stones Throw, забавляват се като за последно в Русия и въобще не са случайни агенти.

Хвърлете едно око и на страхотното живо изпълнение на Suede за In The Dungeon и внимавайте за чудесната напушена хореография на Mndsgn.

NxWorries е на турне с Earl Sweatshirt в Щатите през септември. Дебютният албум на групата предстои да излезе в каталога на Stones Throw Records.