Читанка, Седмица 196

В новия журнал на Mr Porter – най-добрите дизайнери на мъжка мода в Ню Йорк, Adrien Brody, типология на нюйоркчани според квартала и откровено интервю с нюйоркски таксиджия.

Guardian представя новия си сайт, споделя 10 интересни неща от автобиографията на Kim Gordon от Sonic Youth и продължава да се чуди защо рап могулът Suge Knight е преказил своя приятел.

Тhe Polo Bar е супер ресторант с интериор и атмосфера от 1985.

The New York Times разнищва проблемите на Google Glass.

Rolling Stone качва 47-годишния си архив в Google Play.

Allegiance е още едно ново заглавие в модерните шпионски сериали на американските телевизионни канали.

Съботното интервю: Carine Roitfeld.

Rick Rubin добавя анотации за създаването на някои от най-известните си песни за други артисти в собствения си профил в Genius.

Bradley Cooper в Американски снайперист

Bradley Cooper в Американски снайперист

Противоречията около екранизацията на Американски снайперист в Америка продължават – GQ интервюира автора на The Kill Switch Phil Zabriskie – писател с голям опит в разговорите с ветерани и анализирането на психиката на хора, които са убили десетки по време на война.

Кои са най-влиятелните хора във Великобритания през 2015 година?

Автомобилно порно: J.G. Francis обикаля Съединените щати в търсене на запазени модели на Mercedes-Benz от 60-те и 70-те години, за да ги запази в своя гараж в Глендейл.

WhATA показват нагледно защо Столична община развива архитектурата и градоустройството на столицата във възможно най-грешната посока.

Приятно четене и хубав уикенд.