Читанка, Седмица 191

Marc Cerrone е френският плейбой и диско продуцент, за когото знаят незаслужено малко хора.

Philip Butler описва войната в Афганистан като най-неуспешната американска (и световна) скъпоструваща операция през последните десетилетия. Негативните последици от тази недобре обмислена кампания тепърва ще започнат да се усещат по целия свят.

Китайските компании за облекло и аксесоари използват западни имена за своите марки само и само да се реализират по-добре сред огромния пазар в страната.

Щатската Агенция за национална сигурност води война срещу интернет протоколите за сигурност.

Channing Tatum и Steve Carell във Foxcatcher

Истинската история на Foxcatcher – откачен мултимилионер, двама братя борци, убийство у българската следа (но само косвено).

Мъжът на годината според Four Pins е Young Thug. 50-те най-добри стрийт стайл снимки на мъжкия сайт за 2014 са добър наръчник за практичен и хубав мъжки гардероб по всяко време.

Този уикенд обръщаме особено внимание на секса – 1750 английски жаргонни думи за сексуален акт, хай-тек джаджи по темата, фалшиви еротични списания за мъже, които обичат синтезатори + историята на ергенските апартаменти и техния доста приятен интериор. В същото време световната икономика е застрашена от нежеланието на японците да правят секс.

Ивайло Noisy Цветков © Вихрен Георгиев

Ивайло Noisy Цветков © Вихрен Георгиев

Noisy говори за спомените си от стадиона на Arsenal, Arsène Wenger и José Mourinho.

Списъкът тази седмица – най-добрите музикални обложки за 2014.

The New York Times профилира Evgeny Lebedev, един от интересните руснаци във Великобритания.

Приятно четене и хубав уикенд.