Читанка, Седмица 174

Nick Cave, Западен Берлин, 1985 © Bleddyn Butcher

Bleddyn Butcher с изложба и книга с фотографии от цялата кариера на Nick Cave.

Помните ли страхотното интервю с главния редактор на Style.com отпреди няколко седмици? Днес атакуваме гардероба на Dirk Standen. Style.com публикува галерия с най-ангажираните модели на седмицата на модата в Ню Йорк. Бонус: The Selby снима дома на Olivier Zahm.

Bunny Yeager © Rizzoli

Съботните интервюта: майката на pin-up фотографията Bunny Yeager, легендарният шивач от Бруклин Martin Greenfield, бащата на трип-хопа Tricky и майката на CR Fashion Book Carine Roitfeld.

Flavorwire споделя трейлърите на най-вълнуващите независими филми, по кината от септември.

The Jacksons (бившите The Jackson 5) си припомнят ключовите моменти от своята кариера.

Сблъсъкът на титаните от Ford и Ferrari – 50 години след участието си на състезанието Le Mans, Ford GT40 си остава една от най-великите спортни коли в историята на автомобилизма.

Отбелязваме рождения ден на Google с десет от най-мистериозните и притеснителни моменти в историята на технологичния гигант.

The Other Side of Fashion Week е документален филм за няколко напълно неизвестни, но много отдадени и ексцентрични фотографи, които обикалят седмиците на модата в Париж, Милано и Ню Йорк, за да снимат модели.

Членовете на Interpol разказват подробно за записите на последния си албум El Pintor.

10-те принципа на добрия дизайн според less is more концепцията на Dieter Rams.

Последна почит за американска телевизионна водеща и жесток комик Joan Rivers.

Младият George Lois

В новия (рекламен) брой на LIGHT – няколко човека, които напускат рекламата, за да развиват собствен бизнес, интервю на Йордан Тодоров с George Lois + още едно с творческия директор на Duval Guillaume, агенция на годината в Белгия.

Обзор на годишните награди Men of the Year на английското GQ – обзор минута по минута, новите корици, най-добре облечените жени и видео интервюта с победителите.

Приятно четене и хубав уикенд.