Принтирани лоши момичета

Технически погледнато белите тишърти с принтирани голи момичета върху тях са подходящи само за диджеи, младежи и по-неформални момчета, но от друга страна могат да вкарат малко секс в ежедневното облекло за пролетта и лятото, освен това със сигурност ще провокират доста въпроси, коментари и сравнения с мадамите наоколо. Повечето масови марки имат какво да предложат вече няколко сезона, но този път обръщаме внимание на три марки, които са малко по-интересни, качествени и значителни по-скъпи от евтините алтернативи.

© Anticulture

Anticulture се определят като рекламната агенция на отегчените, която се опитва да разбие посредствеността с изцяло ръчно изработени (поне така твърдят) суетшъртове, суичъри и тишърти от доста добър памук с откровено провокативни принтове на лоши момичета в компрометиращи пози.

© Cuckoo's Nest

Cuckoo’s Nest имат доста по-сериозна продуктова линия и са вдъхновени от едноименния пънк рок клуб в Калифорния. Може би именно заради това се занимават предимно с еротични принтове с момичета и доста силни слогани като Млади и тъпи или Докато смъртта ни раздели.

© Eleven Paris

Французите отново са най-скромни и се отчитат само с чифт гърди и Megan Fox. Иначе ElevenParis са си доста сериозен ъндърграунд лейбъл, който се опитва да смеси изисканата френска естетика с малко по-уличен принт и щампи на популярни музиканти като Johnny Cash, Kanye West, Daft Punk и David Bowie. Няма как да не харесваме тежката им обвързаност с музиката (имат си собствен музикален канал http://www.elevenparis.com/eleventv.php), която ги е подтикнала да снимат Iggy Pop и Daisy Lowe за една от последните си кампании.

Anticulture, Cuckoo’s Net и Eleven Paris са в софийските магазини на Peek & Cloppenburg – Сердика Цeнтър и The Mall. Цената на различните модели е между 70 до 90 лв.