Читанка, Седмица 74

NME споделят петте най-велики момента от фимите на Tony Scott, с който ще запомнят великия режисьор. Освен това са намерили време да съберат и девет култови персонажа в киното – Lebowsky е там, споко.

Bob Egan e поп културен детектив, който открива и снима местата, където са се случили важни събития и които присъстват в обложките на важни албуми в историята на музиката с акцент върху Ню Йорк.

Шофьорите на тур бусове имат куп интересни за разказване истории от турнетата на най-големите американски звезди.

Първият сезон на новия сериал на Aaron Sorkin, The Newsroom, приключва утре.

Богатите деца в Instagram имат повече пари от всички нас и не се срамуват да го демонстрират. Имаме и подходящ саундтрак за фон.

С малки изключения като това тук, костюмите във филмите на Hitchcoсk често са пренебрегвани незаслужено от критиците в полза на брилянтните истории и напрежение. Guardian поправят тази несправедливост.

Лидерът на Swans, Michael Gira, ни съветва да кажем не на обществото, звукозаписните компании и турнетата със съпруги ако искаме да ни е спокойно.

©Rose Callahan

Винаги има какво да научим от модния редактор на американския Esquire – англичанинът Nick Sullivan.

Сами срещу света – сестрите Williams поне според огромния профил на The New York Times.

Книгата We Can Be Heroes е визуален преразказ на времето на новите романтици в Англия в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век.

Mickey Drexler от J.Crew и Tadashi Yanai от UNIQLO са двама от най-иновативните изпълнителни директори на марки за масова мода.

Приятно четене и хубав уикенд.