Анимационни кексчета

Прекрасната Mария Люцканова ни насочи към новия проект на Take a Cake – рисунка върху познат и вкусен капкейк. Идеята е алтернатива на илюстрациите с популярни анимационни герои, които обикновено се използват незаконно. Пекарната решава проблема с авторските права чрез непретенциозна и забавна форма, за която ангажира автори с различен стил: Весела Данчева и Иван Богданов от ФИНФИЛМ, Виктория Книш, Елица Сърбинова, Инна Павлова, Мария Дончевска, Мила Лозанова, Радостина Милушева, Ралица  Янева и Сияна Захариева. Интересно как повечето художници този път са жени.

Във всяка кутия има шест капкейка с авторска рисунка, отпечатана с хранителни мастила върху вафлена хартия (достатъчно вкусна, за да я изядем) и картичка с рисунка от същия автор. Вкусовете могат да бъдат ванилия или какао, така или изборът на вкусове в стандартния списък с кексчета и мъфини е достатъчно голям.

Цената на една кутия е 22 лв. Поръчки за доставка в София се приемат всеки ден от 9:00 до 18:30 часа на +359 888 409 609 или онлайн на contact@take-a-cake.eu. Цената на доставката е 5 лв.