Тренировъчен ден

Както обикновено футболните събития през есента за повече от достатъчно – започнали са всички национални първенства, завършват европейските квалификации, тече си Шампионската лига, а adidas се възползват от момента и представят новите футболни обувки Adizero F50 miCoach. Технологията е нещото, за което се говори най-много в този модел. Реално през цялото време настъпвате миниатюрен компютърен чип, който улавя движение на 360 градуса и измерва ключовите показатели в играта (скорост, брой спринтове, разстояние с най-високи нива на интензивност, време и брой крачки). Паметта съхранява всички данни по време на игра или тренировка до седем часа и след това ги пренася безжично на вашият таблет, PC или MAC.Най-накрая непрофесионални футболисти и аматьори могат да получат точна информация какво всъщност правят на терена, какво трябва да подобрят и дали не е по-добре направо да се откажат и да се пренасочат към друг спорт.

Ако ви стиска можете да споделите данните с приятелите си във Facebook или да се пробвате самоуверено срещу показателите на най-добрите професионални играчи като Lionel Messi и неговите безмилостни резултати. Данните мoгат да бъдат качени и в плановете за обучение на интернет страницата miCoach (лични програми за тренировки на всеки отделен потребител).

По план революцията трябва да продължи и през 2012 с miCoach онлайн футболна игра. Не сме наясно как точно ще стане това, затова продължаваме да се усъвършенстваме на новите издания на Pro Evolution Soccer (излиза този петък) и Fifa 12.

Разпитайте за Adizero F50 miCoach във всеки магазин на adidas.