Леко мъжкo

Вторият мъжки брой на Калитал Light за тази година излиза утре. Лице на броя е датският актьор Thure Lindhardt, който играе главна роля в Островът на Камен Калев, чакаме го по кината от 10 октомври. Друг акцент е репортажът от кънтри-уестърн фестивала в канадския град Сен Тит, благодарение на който затвърдихме подозренията си, че не ставаме за каубои. Затова пък няма нито един чифт ботуши в модата този брой. Вместо новите тенденции за есента и зимата, момичетата от Light представят осем момчета от софийските улици, чиито стил харесват. Минути за безсрамна самореклама: един от бойскаутите също се разписва в сесията на Тихомир Рачев. Другите – Николай Пачев, Иван Милев, Павел Атанасов и още няколко.

Има още наръчник как безболезнено да изберем и купим парфюм, ревю на най-коментирания филм на сезона Drive от любимия ни критик на кино у нас Янко Терзиев. Александър Бойчев представя девет автомобила от автоизложението IAA, които бихме искали да бъдат наши.

За къде мъжки брой без красиви момичета? Борислав Банев прави профил на най-яките дъщери на рок легенди като Mick Jagger и Kurt Cobain. Как да не го харесваме после.

Мъжкият брой на Капитал Light илиза на хартияв утре, но вече може да бъде разгледан и свален оттук.