Читанка, Том 18

Майната му на De Niro, Gary Oldman e ултимативният филмов гангстер.

Съботното интервю – David Bowie oт Dylan Jones. Архив на английското GQ от 2002.

GQ избират най-стилните видеоклипове и най-хубавите плажове в Америка. Не е като да не разбират. (снимка)

В чест на времето, Flavorpill събират най-горещите сцени в литератутата. Горещи като температура, а не като секс.

Добре облечени, умни и възпитани мъже говорят за жени. Последните си водят записки.

Guardian изпреварват всички със списък от 50 филмa, които вероятно ще се борят за номинация или статуетка от оскарите догодина.

The Weeknd излизат на светло.

Умните знаменитости инвестират в интернет проекти, които използват името и последователите им, за да изкарват пари много след края на кариерата си.

2011 е добра година за американската комедия.

Фото репортажите тази седмица – винаги интересната Северна Корея + възможност да не си губите времето с отбелязване на снимки от партита и вместо това да се развихрите в безценния архив на Magnum Photos.

NME почитат Аmy Winehouse с галерия от любимите си нейни снимки. Освен това дебютният албум на The Strokes – Is This It, става на десет години. Плюс едно от първите интервюта на Amy Winehouse за Dazed през 2003-та.

Кратък филм за архитектурата на Сиатъл, режисиран от Brandon O’Larey, който снима Kevin Eckert и Andrew van Leeuwen.

Mr Porter се разписват с малко полезни съвети за това как да запомним името на човека, с когото сме се запознали току що.

Докато в Лондон чакат с нетърпение лятото на 2012 и идната Олимпиада, медалите най-накрая видяха бял свят и критиците определено не са доволни. Ако ви е трудно да си представите Олимпиада в Лондон, Telegraph представят селекция на снимки на всички места, на които ще има олимпийска активност.

Приятно четене и хубав уикенд.