Читанка, Том 13

Sonny Vandeveldе и Кеvin Tachman се разхождат безпроблемно с фотоапарат в ръка зад кулисите на мъжките ревюта в Париж и Милано.

Съботното интервю – какво по дяволите става с Prince?

Snoop Dogg има нов албум и става на 40. Fo’ shizzle.

Old-school касапите от Master Purveyors преработват ръчно говеждото месо за нюйоркски институции в храненето и стековете като Keens, Peter Luger и Four Seasons.

Визуалният Twitter дневник на Michael Hainey от GQ проследява лутането му в Милано в търсене на красиви момичета, вкусна храна, интересни детайли от мъжкото и дамското облекло и най-добрите колекции за пролетта и лятото на 2012.

W Magazine събира на едно място 10-те си любими музиканти и дизайнери в чудесни дуети.

Шапки долу за Peter Falk (детектив Columbo), който си отиде на 83.

Добра статия за психологичната връзка между архитектурния дизайн и дизайна на игри.

Галерия с много забавни спортни постери от 80-те. Повечето от тях могат да бъдат открити в eBay.

Напоследък ни върви на класации и списъци. Complex дефинират 50-те стрийт бранда.

Краят на RIM (респективно BlackBerry телефоните) е близо. Мигрирайте към Android или iOS докато е време.

Разнообразни както винаги – GQ разкриват най-сериозните съперничества на тенис корта, а после представят следващия Osama Bin Laden.

Тhe New York Times публикуват ревю на новия документален филм за турнето на Conan O’Brien от периода, когато му е забранено да води телевизионно шоу.

Северна Америка е на път да загуби две от най-важните неща в съществуването си. Новите сезони в NBA и NFL може и да не започнат. Единият заради липса на пари и огромни загуби от страна на собствениците (NBA), а другият заради твърде много пари и невъзможността да бъдат разпределени между собствениците (NFL). Какво и как се случва според – Grantland – нов сайт от най-добрите редактори на ESPN.

Приятно четене и хубав уикенд.