Girlscout: Коктейл банските на Lido за Issimo

Един добър бански, поне един отлично забъркан коктейл и лятото може да започне. Поне така мислят хората зад Issimo, когато комбинират трите горни съставки в лъстив продукт за басейн и морски забавления.

Дигиталното продължение на луксозната хотелска верига Pelicano Group добавя поредна партньорска колаборация в своя магазин за италиански дизайн с Lido – венецианска компания за бански костюми, която се отчита с четири семпли модела в десени, вдъхновени от вероятно най-известните италиански коктейли, негрони и сприц.   

Класическите триъгълни половинки без банели и елегантни цели бански са направени на ръка в Северна Италия от бързосъхнещи платове и с мисълта за най-безпогрешната и удобна кройка. Както се подразбира от самите имена, сприц моделът е меланж от оранжево, червено и розово, а негрони комбинира тъмнокафяво, тъмночервено и яркожълто.

Ефектът на Павлов върху ума и слюнката са умишлена провокация към мисли за италианско лято, долче вита и други хубави работи. Банските на Issimo и Lido са рядко привлекателна покана да отпием от най-легендарните италински коктейли.

Lido x Issimo Trentasei Negroni
Lido x Issimo Trentasei Negroni
Lido x Issimo Trentasei Spritz
Lido x Issimo Venti Negroni
Lido x Issimo Venti Negroni
Lido x Issimo Venti Negroni
Lido x Issimo Venti Spritz

Банските на Issimo x Lido струват 350 лева (половинки) и 400 лева (цели) са онлайн тук.