Happy Socks е Happy Shorts заради Hassel… пардон, Happy Hoff

Маркетинговият отдел на Happy Socks печели 13-та заплата със своята брилянтна идея да ангажира легендата David Hasselhoff като лице, тяло и глас на новите си бански в 80-тарско късо филмче The Hoff’s Day Off, пародиращо двете му най-известни роли, танци, запомнящи се фрази, Игра на тронове, световната демокрация от прословутия концерт в Берлин през 1989 (цъкнете в YouTube за този попкултурен шедьовър) и музикалната му кариера по най-забавния начин.

Бившият кадансов спасител на плажа от едноименния международен феномен и оригинален повелител на интелигентните автомобили сменя прословутите червени бански за цветни модели с шарени принтове със сладоледи, фламинго, пояси, точки и какво ли не. Тениската с щампа Happy Hoff е налична в определени магазини, а картинката, която да запомните е само една – Hasselhoff с червеното горнище на Mitch Buchanan, бански с принт на диня и един пълен маркуч, за да измии червено Ferrari Testarossa като реверанс към обичния си KITT (Pontiac Firebird Trans Am от 1982) в сериала Найт райдър.

Новите бански на Happy Socks струват 98 лева онлайн тук и в магазините на марката на пл. Славейков 1 и в Paradise Center.