Координирай като Beckham

Victoria и David Beckham на представянето на Kent & Curwen в Лондон © Darren Gerrish/ British Fashion Council

Дрескодът на семейство Beckham от началото на седмицата е небрежен урок как да координираме гардеробите със своята половинка, ако искаме да ги подкрепим по най-добрия начин и да демонстрираме сарториална интелигентност, какво друго? Последното любостойково определение идва да каже, че взаимното внимание и съчетаване на екипчета може да бъде непринудено секси и да ви открои където и да се намирате. В случая на Beckham-ови – на представянето на последната колекция от английската традиционна марка Kent&Curwen, в която легендата на Manchester United и Real Madrid е акционер и творчески съветник. Добрата новина е, че подобна синергия се постига не само с елементарно познаване на цветове и материи и притежанието на много пари за кашмири от Loro Piana и кожи от Celine и Balenciaga, но и с 15-минутно търсене в онлайн магазините на повечето марки за бързооборотна мода.

Чаровната девойка може да променя човешки съдби с бежов кашмирен пуловер &Other Stories (280 лева), черен кожен панталон (269 лева) и бели обувки на висок ток (55 лева) от H&M. Червеният кант го боядисвате допълнително или си купувате един секси колан. Видимият цип – също.

Самоувереният младеж може да копира дрескода на английския футболист с бели кожени кецове Adidas Stan Smith (162 лева), памучен чино панталон H&M (109 лева), черен сплетен колан от кожа Mango (60 лева), бял тишърт със свободна кройка Zara (13 лева) и жилетка Pepe Jeans London (192 лева) – бонус точки, ако можете да оправдаете бродираното лого върху сърцето със собствените си рождени инициали.

Услужливи като бойскаути, такива сме си!