Читанка, Седмица 194

Съботните интервюта: Деси от Phuture Shock, Diplo и Virgil Abloh, креативен директор на Kanye West и на модната марка Off-White.

Guy Trebay пише за новия тип консуматори на мъжка мода.

Списъкът тази седмица: 50 книги, които ще ни направят по-умни, по-забавни и много по-интересни за околните.

Разглеждаме последния брой на Jacques отпреди година. Новите еротични списания странят от Playboy и Penthouse и натискат в посока арт.

Английската демокрация навърши 750 години онзи ден – добър повод да обърнем внимание на най-големите й странности и недостатъци.

Nas

Nas

Dazed представя няколко продуцента, които правят поп музиката от класациите малко по-странна и интересна. 2015 се очертава и силна откъм предстоящи рап албуми. В същото време Nas продължава да се бори за онези без право на глас, Future има космически амбиции, а Stevie Wonder е по-силен от всякога. GQ проследява последното турне на Mötley Crüe. Отпадналите сцени от пътеписа са по-забавни и от оригиналния текст за вакханалиите на групата.

Ако съдим по кориците, Adam е било много приятно мъжко списание преди да спре да излиза преди 40 години.

Angus & Julia Stone © Jennifer Steinglen

Angus & Julia Stone © Jennifer Steinglen

В новия журнал на Mr Porter: наръчник за събиране на най-добрия възможен мъжки гардероб, Angus & Julia Stone и 24 часа с Alexandre Mattiussi от AMI.

Nerve интервюира двойка секс блогъри, която твърди, че е опитала всичко в секса. Medium пък публикува огромен материал за т.нар. интернет сексуална ориентация.

Теодор Лозанов © BHP за LIGHT

Теодор Лозанов © BHP за LIGHT

В новия брой на LIGHT: Випуск 2015 с млади, талантливи, амбицирани и актуални имена от сцената със светло бъдеще, 20 въпроса към писателя Алек Попов, интервю с автора на прекрасния Tumblr Fuck No Bulgarian Book Cover Design и хубави български сгради.

Приятно четене и хубав уикенд.