Игра за победа

Сега е моментът да напазаруваме малко обикновени неща за пролетта с убийствено намаление от разпродажбите. Наричайте го както искате – бейзболно, колежанско, университетско. Познатото като varsity jacket има толкова добри страни, че сякаш никога няма да излезе от употреба. Интерпретациите на големите марки само захранват с идеи индустрията за бърза и достъпна мода, и без да сме американци или да сме минали през тамошната образователна система можем да притежаваме подобна дреха. Ето някои от възможности, които се предлагат в нашите магазини:

Якето вляво (149 лв., от Zara) е от полиуретан или така наречената изкуствена кожа и се набива на очи с хитрата препратка към рока благодарение на асиметричния цип. Моделът на Bershka в сиво с контрастни ръкави струва 99 лв. и е направен от полиестер. можете да ги намерите в The Mall и Serdika Center.

Ето и някои от вариантите за онлайн поръчка:

Вляво – 100% памук, от Asos. Якето е с доста по-дискретна и елегантна разработка в тъмно синьо, която стои супер с риза. Струва 50 паунда и може да бъде поръчано тук. Моделът на Capasca също е изчистен и минималистичен, но му липсват контрастните ластици на ръкавите и талията. Тялото е изработено от вълна, а ръкавите от найлон. Цената в онлайн магазина на Capasca с 50% намаление е точно 120 лв.