Патриотични игри

Докато Аdidas и Nike водят кървави битки на футболния терен, Puma представят новата си колекция и идеята си за хубаво парти с набирането на национален отбор по нощни спортове – джаги, дартс, билярд, тенис на маса и боулинг. За разлика от футбола и останалите популярни колективни спортове, изброените занимания са изключително забавен и безконфликтен начин да убиеш време с приятели след работа, а понякога дори и в офиса.

Сделката е следната: снимате собствен видео клип с трик или изключително добро представяне в някоя от изброените лежерни дисциплини, разглеждате фен страницата на Puma, отивате в апликацията National Teams и гледате да го качите преди 30 юни. След това събирате най-много гласове и се класирате в първите 25 клипа и след това, с много късмет и ако сте направили добро впечатление, журито ви избира за победител във вашия спорт. Наградата е едногодишно спонсорство от Puma във вид на дрехи на стойност 1 800 лева. плюс комплект за оцеляване – капки за очи, ваучери за такси, предплатени карти за разговори и покани за всички по-добри партита през годината.

Подозираме, че компанията ще организира поне няколко събития, на които всички ентусиасти да тренират и да се забавляват свободно. Няма да е лошо да организират и регионални състезания, в който да смачкаме най-добрите си съседи. Можем само да се надяваме, че в кампанията няма да се включат професионалисти, защото сме загубени.

Повече за Puma на www.puma.com