Girlscout: Черен колан с конска опашка

Ежегодното едномесечно вълнение и нерви за това с какъв костюм ще спечелим всеки Хелоуин е един от неприятните синдроми на FOMO синдрома. И понеже с неумолимото минаване на годините ставаме все по-хладнокръвни реалисти, заместваме FOMO-то с JOMO и цялата Хелоуин истерия с връщане към доброто старо прекарване у дома, което може да бъде също толкова привлекателно и в (този случай) доволно сексуално.

Коланът от черна змийска кожа с конска опашка за Paul Seville (£750) е ужасящо скъпа, но и дяволски добра идея за вечерни забавления не само на фетиш партита, но и най-вече у дома. Декадентски аксесоар на Seville е произведен изцяло на ръка в Лондон от естествена кожа и конски косъм с идеята да е не само стилен, но и практичен аксесоар за повишаване на удоволствието. Предното закопчаване е на същия принцип като при корсет или бюстие и позволява деликатно стягане с кожени връзки, а указанията за употреба от Coco de Mer включва приятни словосъчетания като all-fours, tickling tail и your buttocks, за да няма изненади.

Така де, на кому е нужен пищен и разточителен Хелоуин с много хора, когато може да се отдаде на ролеви игри у дома всяка вечер?