H&M Edition е мързелив достъп до базов гардероб

H&M Edition е новата мъжка колекция на шведската марка с непреходни базови модели за гардероба, но направени от доста по-добри (поне според стандарта на H&M) материи като кашмир, памук pima, копринено трико, сурова коприна и лека вълна и чувствително по-високи цени при най-сериозните модели. Дизайнът на всички модели е премислен така, че да не остарява въобще във времето и да търпи леко развитие, защото нали трябва да продаваме и следващите сезони, как иначе­?

Реално обновявате работния и уикенд гардероба с кашмирени пуловери в бяло и тъмносиво (179 лева), ватирани и леко широки бомбъри с плътна подплата и големи джобове (179 лева), късо велурено яке с метални ципове (449 лева) и всевъзможни памучни и ватирани (най-добрата обаче си остава Drago&Rado) ризи със седефени копчета и малка яка, джинси от суров деним (109 лева) и тениски от памук.

Нищо особено, просто малко улеснение, ако искате да изглеждате прилично и ви мързи да търсите и да се занимавате прекалено много със селектиране на удобен и секси базов мъжки гардероб.

H&M Edition се продава само онлайн тук.