My Beat Live 2

Новата видео стрийминг платформа My Beat Live ще излъчи второто си парти в събота от просторната тераса на покрива на бизнес сграда близо до Летище София. След първото си вечерно издание с KiNK и Rachel Row, MyBeatLive организира дневно парти с диджея и продуцент от немския лейбъл GOMMA Records – Munk.

Mathias Modica управлява Gomma Records заедно с Jonas Imbery и вече има три албума под името Munk. Последното издание в дискографията му, The Bird and the Beat от 2011, е миксирано от Etienne de Crecy и Jan Driver (Boys Noize) и записано с десет различни жени-вокалистки.

Освен това Munk е продуцирал сингли с все наши хора като James Murphy (LCD Soundsystem), DJ Chloe, актрисата Asia Argento, Lou Hayter (New Young Pony Club) и още много други агенти. Когато има време за губене се занимава с оригиналната музика към арт пърформанси или събития за Maison Martin Margiela и Surface 2 Air, а през по-голямата част обикаля света като диджей или с четиричленната си група Munk. Критиката определя стила му като нещо средно от футуристичен хаус, изкривен соул поп и уъндърграунд диско, ние го уважаваме най-вече заради умението да продуцира добре и да свири на пиано, барабани и други инструменти, може би защото е учил за класически музикант и е изнасял концерти още от 12-годишна възраст. Виновен е баща му – композитор на класическа музика.

От българска страна ще свирят обичайните заподозрени Vladislav Moustache Love, Valеntine, Teкniq, Funkusion и Makopa.

Второто издание на My Beat Live е тази събота след 15 часа и може да бъде гледано онлайн на MyBeatLive.com. Трима от харесалите тази публикация в нашата Facebook страница ще се сдобият с двойни покани за събитието. Печелившите ще бъдат избрани на случаен принцип и уведомени лично.